Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Няма описание.
Автор: vanadisbg Категория: Други
Прочетен: 381349 Постинги: 38 Коментари: 326
Постинги в блога от Май, 2009 г.
  image(понякога Нокиа разделя хората)

Жесток бой между две цигански фамилии в събота хвърли в ужас цял квартал в Добрич.

Боят станал около 10 часа сутринта. Цигани се стичали към единия край на ул. “Агликина поляна”, където се намира животинския пазар (събира се всяка събота), като талибани, разказват очевидци на случая. Всеки носел каквото намери под ръка и търкалът бил с лопати, вили, сопи, талпи, греди и железа.

Посетители на пазара от други краища на града разказват за грозна картина на брутално меле в стила на средновековна касапница. Развилнелите се цигани не подбирали с какво или къде удрят. Боят бил нанасян с всякакви инструменти и всичко, което е под ръка в района на пазара за добитък. Главната ударна сила на едната фамилия били огромни мъжаги с дълги по няколко метра талпи с тях те бързо отстранили предните линии на другия клан. Очевидците разказват как няколко души се опитвали да хванат член на другия род, за да отрежат ушите му. В края на кървавата драма почти изгубил ушните си миди, които висели само на кожата, и облян в кръв, той успял да избяга. Един от клановете използвал водата, предвидена за животните, за да свестява изпадналите в безсъзнание неприятели, след което ги пращали с мощни удали на талпи и железа обратно в несвяст. Всеки опитал се да разтърве враждуващите фамилии също бил пребит, а много от обикновените минувачи или посетители на пазара се спасили с по няколко удара или лек побой.

Мелето е завършило благодарение на бързата полицейска намеса. Трима са сериозно пострадали, от които единият е с черепно-мозъчна травма в неврохирургия, вторият е със счупвания – в ортопедията на добричката болница, съобщиха от спешното отделение на болницата в Добрич.

Третият пострадал е бил обгрижен от спешния екип в болницата и пуснат да си ходи.

Очевидци заяват, че побойниците дори налетели на една от осемте пристигнали на мястото на инцидента патрулки с полицаи.

Жители на циганската махала разказват, че това били две фамилии, които дори преди години били изселени заради такива побоища, но сега се върнали в града отново.

В махалата се говори, че скандалът бил още от Гергьовден заради мобилен телефон.

Мълвата разнася, че едната фамилия обвинявала другата в кражбата на GSM.

http://nadmalchanieto.blogspot.com/

Категория: Други
Прочетен: 1673 Коментари: 1 Гласове: 0
  image
Истината. Истината е по-свята дори и от бунта против мълчанието! Поради тази истина за истината, всеки би трябвало да е запознат с нея. Не е известно и не се е разчуло, но бъдете сигурни, факт е, че всяко помия, която се изсипва върху управляващите е лъжа! Да, да, да лъжа е! Всяка плювня по адрес на титаните в Народното събрание е част от добре изпипана конспирация, която цели оронването на престижа на Тройната коалиция и поддръжниците и. Излишно е да се споменава, че този плод на недалновидността и откровена глупост се разпространява от, иначе несъществуващата, опозиция, разните гадни националновглъбени индивиди и народа, който както заявява Царя е тъп и мързелив (това беше подкрепено и от изказването на новия датски "бисмарк" Могенс Камре преди ден).

И сега, скъпи читатели, ще разберете един от гениалните планове на варварската ни ефимерна опозиция, с който тя неистово подлага на активен щурм справедливите устои на властта! Става дума за митът купуване на гласове! Разбира се, че такова нещо няма! Вие представяте ли си ето този човек, с изражение на невинен хамстер, да извършва, или поне да е част от опорочаването на вота:

image

Купуването на гласове е мит и толкоз! Ето и истината за случайностите, които често се свързват с гласопродаването, разбира се, те са измислени от опозицията и споменатите по-горе индикатори, които не бива да бъдат следени с друго освен насмешка:
Заблуждение 1 - раздават се пакети с храна и бюлетини

imageВсички ги знаем тия пакети-"дарения", със състав макарони, пиле, пищовче мастика и, А-А-А, бюлетина - за салфетка не за друго. Истината е, че тези пакети биват раздавани поради неистовите изблици на хуманизъм от страна на депутатите. "Те имат сърца!" и го показват! Сигурно се питате защо точно веднъж на четири години?! Бъркате, защото това се прави доста по-често: на четири години за парламент, на пет за президент, на две за ЕС, на четири за кмет. Става почти всяка година.

Бедните цигани нямамат какво да лапат и зяпат гладни по цели дни и нощи, пък вие за някакви бюлетини! Доброто винаги си е добро!

Заблуждение 2 - раздават се дърва и въглища

imageНерядко камионите натоварени в въглища изсипват случайно част от черната твърда горивна маса в ремаркетата си из циганските квартали. Виновни са острите завои и дупките по пътищата, от друсането доста въглища изпадат отвън. Също, много голяма заслуга за това недоразумение имат и самите камиони, които са най-вече стари социалистически машини. Виновни са гнусните комунисти от едно време! Пък циганите си ги събират, те не са виновни, че циганчетата в мезунета отсреща реват на студено... макар да е юли.Заблуждение 3 - здравото маане по маалите

imageПреди да се качи за втори мандат на посъдрания трон на град Добрич, Детелина Николова, заедно с НДСВ-арката Антония Първанова (родом от града) въртяха кръшни гюбеци в местната циганска маала. За радост на всички Добричката телевизия успя да излъчи част от представлението. Това не е нищо повече от танц на победителя и показва умението и самочувствието, с което днешната ни власт гради държавните устои и върви в отмерен такт към европейската мечта - България, някога да бъде напълно свободна страна, където всичко е позволено, където всички езици са официални, където всеки е добре дошъл да се чувства и държи като у дома си, където властва волското търпение. Страна без граници! Нима вие не искате същото?! Нима вие не мислите, че ориенталските танци са неизменна част от европейската и в частност българската културна идентичност?!

Заблуждение 4 - раздават се двайсетачки

imageЕмисари на властта раздават пачки с двайсетачки на циганските тартори, придружени с номер, който за удобство се пише върху дланта на мургавия им събеседник с химикал или писалка, или маркер. Това са просто безплатни татуси. Татуиращият заплаща цената и след това изпълнява поръчката. Защо точно номера ли? Циганите имат много деца, за да запомнят броя им те нуждаят от това средство за напомняне. Това е най-висшата форма на човеколюбие и далновидност от страна на властвуващите! С нея те помагат за социалното организиране на циганите и наред с това им помагат с безвъзмезден капитал!


Е, как при всички тези блага, осигурени от управляващите, циганите да не гласуват за тях! Би било лицемерие!

image
Категория: Други
Прочетен: 1834 Коментари: 1 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: vanadisbg
Категория: Други
Прочетен: 381349
Постинги: 38
Коментари: 326
Гласове: 248
Архив