Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2009 12:57 - Чавдар не е виновен!
Автор: vanadisbg Категория: Новини   
Прочетен: 3216 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 03.06.2009 12:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  imageЧавдар не е виновен! Вие го обвинявайте, но ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН за инцидента край Ямбол, където загинаха 17 души.

Всички обвиниха Чавдар, от вестниците до Слави Трифонов, който за поред път се яви като черна станция по телевизията да изкара някой лев благодарение на чуждото нещастие.

Чавдар не е виновен, че е на 20 години, той не е виновен, че благодарение на "прехода" вече не се произвежда, нито пък ремонтира. Всички наричат Чавдар "таратайка" и той е такава, но не винаги е бил, както някои смятат. За времето си Чавдар е вършил добра работа и дори е бил добър автомобил, но времето му просто е приключило. Минало. Край. Точка. Не са виновни и комунистите, по чието време Чавдар е правен и направен, защото те са си "отишли". Виновни са тия дето пускат Чавдар на пътя! Щото той е само една шибана стара, разнебитена, смачкана от времето таратайка!

Не е луд този, който яде зелника, а този, който му го дава!

Не е виновен Чавдар за трагедията, а този, който го е пуснал на пътя!

ТЪЖДЕСТВО!

Виновни са ония, заради които Чавдар все още се кара и заради които, Чавдар вече не се произвежда! Тия са ония заради, които фирмите нямат пари да си сменят Чавдарчовците с нови машини, и ония, заради които новите машини няма да са български и ония заради, които Чавдар изобщо някога е бил произвеждан. Те са едни и същи! А и са ония, дето целят с всички възможни средства да ни унищожат като народ, така че изобщо не им дреме за станалото, нито пък им пука, че Чавдар е на пътя. Той само им помага! Той им е приятел и съюзник! Точно затова те дори празнуват, танцуват, гуляят! Дано смачка и тях!

image


Тагове:   виновник,


Гласувай:
0



1. анонимен - Има скрит смисъл
03.06.2009 13:06
в този Чавдар. Има и ще продължава да има Чавдар, докато ни управляват деца и внуци на "Чавдар"-ци.
Съществува много топла връзка.
цитирай
2. malkovich7 - ima i drygo
05.06.2009 14:54
za6to nikoi ne govori za tova a kolko hora e spasil.tezi koito sa bili vatre i drygite 150 koito eventyalno biha zaginali.
цитирай
3. malkovich7 - barza reakcia
05.06.2009 14:57
barzata reakcia za sly4aia be6e nqkoi hora da si zapazqt mestencata i da obvinqt koito i da e za da ne se stovari ob6testvenia gnqv.moralno e da si podade6 ostavkata pove4e pozitivi biha poly4ili tezi koito biha go napravili.pone 10 ostavki trqbva6e avtomati4no da se dadat.samo zaradi yvajenieto kam jivota v tazi ne6tastna strana
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vanadisbg
Категория: Други
Прочетен: 498405
Постинги: 38
Коментари: 326
Гласове: 248
Архив