Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2008 11:54 - "Протестирайте си!"
Автор: vanadisbg Категория: Политика   
Прочетен: 1226 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.12.2008 11:21


"Протестирайте си, всички вие - зърнопроизводители, пенсионери и студенти, протестирайте си! Няма кой да ви чуе!"

Сигурен съм, че точно това си викат от родното НС днес и как ще им пука, след като те вече са започнали гуляите и изобщо не им е до протести. Но то кога ли им е до проблемите на обикновения човек?

Нека ви напомня, че на 19-ти декември в 10 часа парламентът се саморазпусна и ще бъде в почивка до 14 януари! Срам нямат ли, да ми почиват до 14-ти?! От кога, 19-ти?! Ама аз съм сигурен, че първокласниците почиват по-малко за Рождеството и Нова година! Това което правят депутатите ни е връх на безочливостта, безсрамието, цинизъма, дързостта, нахалството, арогантността и дебелоочието... връх на мързела е и 13тата им заплата, пари за другите няма, но за тях да... Но пък вижте, изглежда са преценили, че им трябват, след като излизат по-рано в почивка и се връщат на работа по-късно (до колкото можем да наречем това работа), би трябвало да похарчат повече по празниците и след тях, за безспирни пиршества и оргии. Защо да използват от собствените си престъпни доходи? По-добре да им тикнат в ръчичките малко джобни.

В древен Рим, за да бъдеш сред управляващите трябва да си богат, за да даваш на хората и не получаваш заплата, нямаш и почивки. Тук трябва да си нагъл и да искаш пари за дето ядеш, пиеш, спиш, сереш. Някои депупатки и депупатоци не са взимали думата от трибуната, има такива, които дори не са стъпвали там, вече 3 години мандат! Като Енчо Малев, който би трябвало да представя Добрич, но ще си гушне 13-тата заплата и едномесечната отпуска (макар, че последното не му трябва, след като той е в целогодишна)!

Всякакви независими депупатоци и всякакви, които натрупат 10-15 "отсъствия" трябва да бъдат отстранявани от НС и да се глобяват, а не да им се дават пари и отпуски!

Да е жив и здрав Хрушчов, дето чукаше с обувките си по трибуната в ООН-то, като ги видя как се разхождат наляво-надясно и четат вестници! Ако не му бяха изстинали краката тогава, до днес да е сред нас!

Вчера Пирински, който по някаква причина се оказа готов за разговор с протестиращите (вероятно си е забравил часовника в сградата на НС), извика зърнопроизводителите на диалог. Как наричам това? Какво бих му казал? Следното:

Отиди при народа, не го викай при себе си, не ти заповядваш, а той! Народа! Хората! Потърпевшите от некадърността ти! Отиди ти и поне им кажи, че гласът им ще остане в трета глуха! Кажи им поне да си ходят на майната, защото те заповядват! Те трябва да бъдат съвестта и морала ти!

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vanadisbg
Категория: Други
Прочетен: 500709
Постинги: 38
Коментари: 326
Гласове: 248
Архив